Rósa nem lesz Tímár csapattársa

A mai napon szinte bizonyossá vált, hogy Rósa Dénes nem lesz az angol másodosztályú Plymouth Argyle játékosa, miután a gárda menedzsere, Paul Sturrock kijelentette: inkább tovább keresgél az átigazolási piacon. Ezzel az is eldőlt, hogy a honfitársainkat előszeretettel alkalmazó zöld-fehérek magyar légiója nem bővül tovább, hiába az edzőmeccsen látott két Rósa-gólpassz.

A már télen kinézett Rósa mellett a Sheffield United játékosa, Nicky Law szerepelt próbajátékon a Zarándodoknál, de Sturrock szerint nem ők jelentik majd a megváltást csapata számára.
- Mindketten jó játékosok, de nem jobbak a jelenlegi keret tagjainál – mondta a szakember az egyik brit lapnak, és megköszönte a magyar-angol párosnak az eddigi közreműködést. Így eldőlt, hogy Buzsáky Ákos, Halmosi Péter és a jelenleg is a csapatot erősítő Timár Krisztián után nem lesz újabb magyar játékosa az Argyle-nak. Rósa annak ellenére búcsúzhat Plymouth-tól, hogy az Exeter elleni edzőmeccsen két gólpasszal vétette észre magát.

Sturrock mindenképpen megerősítené a Plymouth keretét, főképp tapasztalt futballistákra vadászik, bár elégedett az eddigi érkezőkkel is, különösképpen a Halmosi Péter helyére érkezett Craig Noone-nal, aki győztes góllal debütált az Argyle tartalékcsapatában.
- Nagyon elégedett vagyok Noone teljesítményével, láthatták: ez a fiú igazán tud játszani – dícsérte a fiatal szélsőt a menedzser, akinek még négy napja van a keret megerősítésére.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: rósa