Rósát elviheti László Csaba orra elől a városi rivális


Újabb kérője akadt a hét elején a Wolverhamptonnal szerződést bontó Rósa Dénesnek. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a középpályás iránt a László Csaba irányította Hearts érdeklődik,ám úgy tűnik, a bordómezeseknek egy vetélytárssal is szembe kell nézniük, ha le akarják igazolni Rósát, ugyanis a hírek szerint a városi rivális Hibernian is kinézte magának a játékost, sőt, Rósa a beszámolók szerint kedd óta már a Hibs-szel edz.

A skót Daily Record értesülései szerint Rósa kedd óta már a Hibernian edzéseit látogatja, ahol meggyőzheti Mixu Paatalainent, a csapat finn menedzserét szerződtetése jogosságáról.

A dolog érdekessége, hogy Rósát korábban László Csaba is megkereste, és a Hearts menedzsere is szeretett volna tárgyalni egykori játékosával. A játékos azonban a jelek szerint előbb a Hiberniannél próbál szerencsét, ahol egyébként már szerepel egy magyar játékos a fiatal kapus, Gróf Dávid személyében.

A Daily Record szerint László egyik fő célpontja Rósa volt a januári átigazolási időszakban, amelyben akár komolyan meg is gyengülhet a Hearts kerete, ugyanis a csapat több kulcsemberéért sorban állnak a kérők, és a jelek szerint az is elképzelhető, hogy Rósáról lemarad a bordómezes együttes menedzsere.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: átigazolás, rósa