Rósa lehet a Hibernian támadójátékának kulcsa


Újabb elismerésben részesült Rósa Dénes, a skót Hibernian magyar légiósa. Az Edinburgh-i együttes kedvéért a téli szünetben a Wolwerhamtptont otthagyó játékmesterről ezúttal Derek Riordan, a zöld-fehérek közönségkedvenc csatára formált véleményt, mi szerint a magyar középpályás remek játékos, és pont ilyen futballistára van szüksége a Hiberniannek ahhoz, hogy látványosan feljavuljon a csapat támadójátéka.

Mint arról korábban a pepsifoci.hu beszámolt, Rósa rögtön második mérkőzésén kezdőként kapott lehetőséget a Hibernianben, és remek játékával oroszlánrészt vállalt a Hibs Motherwell elleni 1-1-es döntetlenjéből.

A meccs után Mixu Paatalainen, a csapat menedzsere méltatta Rósa kvalitásait, és ezt most megtette az a Derek Riordan is, akivel a magyar játékos már első végigjátszott meccsén remekül megértette magát.

- Dénes egy remek játékos. Mindent tud a labdával, ragyogó a technikája és kis termete ellenére nagyon ügyes futballista. Rendkívül sokat segíthet a csapatnak, hiszen pont olyan játékosra van szükségünk, aki bármikor képes jó labdákkal megjátszani a csatárokat – mondta Riordan Rósáról, akit úgy tűnik, rekordgyorsasággal fogadtak be új klubjánál.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: rósa