Simon gólja repítette a Liverpoolt


Ismét remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Simon András Liverpoolban. A Vörösök fiatal magyar tehetsége a Liverpool Senior Cup-ban góllal segítette csapatát a Formby elleni 3-0-s győzelemhez, amellyel a Vörösök reserve-je bejutott a sorozat elődöntőjébe. A magyar tehetség tavalyi sérülései után idén ismét egyre meghatározóbb tagja a Pool reserve-jének.

Simon a kezdőcsapatban kapott helyet, a Liverpool pedig erősen kezdett a jobbára felívelt labdákkal próbálkozó Formby ellen. A 20. percben aztán Simon meg is szerezte a vezetést csapatának, egy remek 22 méteres lapos lövés után vette be az ellenfél hálóját.

A beszámolók szerint a 18 éves magyar csatár remek megoldás után volt eredményes. Simon végül 45 percet játszott a találkozón, melyen a későbbiekben még Kelly és Vitor Flora is betalált, így a Liverpool reserve-je magabiztos, 3-0-s győzelemmel jutott a legjobb négy közé.

Az egy félidőt játszó Simon András a tavalyi év sorozatos sérülései után idén immár rendszeresen stabil tagja csapatának és zsinórban harmadik alkalommal lépett pályára kezdőként. Sőt, amióta a magyar tehetség ott van a pályán, a Vörösök tartalékcsapata még csak ki sem kapott.

A fiatal csatár legutóbb, az Everton elleni 1-1-es meccsen is elévülhetetlen érdemeket szerzett csapata góljában, ám az még nem az ő nevéhez fűződött, most viszont egy remek egyéni alakítás után már ő szerzett vezetést csapatának.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: simon