Huszti nem megy Angliába és Rudolf is marad Genovában

Tegnap bezárultak a nyári átigazolás kapui, több magyar is érdekelt volt az őrületben, de nagyon úgy néz ki, hogy a kiszemeltek a helyükön maradnak.

Huszti Szabolcsot az orosz Zenit labdarúgóját, akit Spalletti mester nem nagyon vesz mostanság számításba, szóba hozták több Premier League-s csapattal is, de se a Stoke City, se a Kurucz Pétert is foglalkoztató West Ham United nem vásárolta meg a magyar válogatott labdarúgót. Három héttel ezelőtt volt még egy angol klub amelyik konkrét ajánlatot tett, de azt a Zenit visszautasította.

Rudolf Gergely is a célkeresztben volt, akit nem eladni, hanem csak kölcsönadni akart a klubja. Olasz lapértesülésekből óráról órára felreppent a hír, hogy az Udinese, Lecce, AS Roma vagy talán a Bologna vinné a magyar támadót. Leccébe Rudolf nem akart menni, az AS Roma csak egy szurkolói honlapnál vetődött fel. Az Udinese csak akkor vitte volna Rudolfot, ha Di Natale elhagyja a klubot. Olasz klubok mellett szóba került még a görög Panathinaikosz is, de abból sem lett semmi. A történet úgy néz ki tehát hogy véget ért, és Rudolf vállalva a konkurencia harcot Genovában maradt.

Címkék: zenit, huszti, rudolf, genoa