Fülöpöt a Premier League-be hívják

A Premier League-be frissen feljutott Stoke City első számú kapusnak szerződtetné a Sunderlandben a tavalyi szezonban mindössze egyszer lehetőséget kapó Fülöp Mártont. A hálóőr a válogatottban Erwin Koeman kapitánykodása alatt is élvezi a bizalmat, de játéklehetőségre van szüksége. Évek óta komoly első osztályú csapatba vágyik, így számára mindenképpen hízelgő az ajánlat.


A válogatott 25 éves kapusa Angliában már több komoly múlttal is rendelkező csapatnál megfordult, de fő célja mindenképpen, hogy hosszútávon, rendszeresen védhessen csapatában. Korábban a Tottenham, a Coventry, a Leicester és a Sunderland hálóját is őrizte, de a jelenlegi ajánlat mindnél kecsegtetőbb lehet, hiszen deklaráltan első számú hálóőrnek szerződtetné a Stoke City a komoly célokat kitűző Premier League-csapathoz.
Fülöp az előző szezonban már kölcsönben volt a Fazekasok játékosa, az az időszak azonban csak négy napig tartott, mivel a Sunderland cserekepusának szerencsétlen sérülésnek köszönhetően vissza kellett térnie a Premiership-klub kispadjára.

Címkék: fülöp