Husztit csak forintmilliárdokért adja a Hannover

Újabb fejlemények Huszti Szabolcs ügyében: míg eddig egyre valószínűbbnek tűnt, hogy a magyar válogatott játékos elhagyja a Hannovert, most Martin Kind, a klub elnöke egy interjúban kijelentette, jó esély van arra, hogy a szélső a csapatnál maradjon, különben is csak 10 millió euró körüli összegért válnának meg tőle.

Huszti szerződése még egy évig él Hannoverben, a klub azonban minden áron hosszabbítani szeretne a házi gólkirállyal. Eddig minden jel arra mutatott, hogy a magyar középpályás terveiben a váltás szerepel, nem közeledtek érdemben az álláspontok az egyeztetések során, a tárgyalások azonban új lendületet kaphatnak.

Ezt várja legalábbis Martin Kind, a 96 elnöke. Az egyesület első embere egy interjúban kijelentette, a felkészülés kezdetét követően újra tárgyalóasztalhoz ülnek a játékossal és egyáltalán nem lepné meg, ha egyezség születne. – Az alapozás megkezdése után újra leülünk vele. Azt hiszem, nőtt annak az esélye, hogy hosszabbít. Jó ajánlatot kapott, mi pedig továbbra is tartjuk azt. Jól érzi magát Hannoverben és van fejlődési lehetősége is – mondta az elnök.

Kind azt is elárulta, annak, aki el akarja vinni Husztit, igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia. – Eddig nem érkezett hivatalos ajánlat, de nem is akarunk megválni tőle. Aki vinni akarja, annak egy hétjegyű összeget kell leszurkolnia, melynek első száma jóval közelebb van a tízhez mint az öthöz – utalt a légiós 10 millió euróhoz közeli, azaz kb. két milliárd forintos kivásárlási árára a klub feje.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: huszti