Megdupláznák Fülöp Márton árát Angliában

A Stoke Citynél a jelek szerint egyre komolyabban gondolják Fülöp Márton megszerzését. A frissen feljutó Premier League-s klub első számú kapusként számítana válogatottunkra, így emelte a tétet, már amit a Sunderland számlájára utalna a szerződés aláírása után. A közép-angliai gárda 2 millió fontot különített el Fülöp Márton tervezett átigazolására.

Fülöp Márton a Sunderlandben tavaly a második számú kapusnak számított, ő azonban már mindenképpen állandó játéklehetőségre vágyik. Roy Keane hajlik is arra, hogy elengedje a hálóőrt, az egyik legkitartóbb kérő pedig a Premier League-be kerülő Stoke City.
Az újoncnál egyre komolyabban gondolják a válogatott kapus megvásárlását, hiszen sajtóértesülések szerint a korábbi egy millió fontos ajánlatát két millió fontra emelte és még két játékost is ígért a Sunderlandnek. Korábban egymilliót ajánlott érte a Stoke, ám Roy Keane azt az ajánlatot visszautasította. Tavaly a Leicesterben szerepelt kölcsönben a kapus, de Darren Ward sérülése után visszarendelték északra, a kapuba azonban csak az utolsó, Arsenal elleni fordulóban állt be.
Fülöpnek elege lett a kispadozásból, ezért döntött úgy, hogy mindenképpen olyan csapatot szeretne találni magának, amelyben állandó kezdőcsapatbeli helyet garantálnak neki a Premier League-ben - erre pedig remek lehetőség lenne a Stoke City, már csak azért is, mert a jelek szerint nem kölcsönbe kerülne ismét valahová a kapus, hanem végleg megvennék őt.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: fülöp