Gulácsi a Liverpool magazinja szerint egyre közelebb az álomszerződéshez

Mint arról már korábban beszámolt a pepsifoci.hu, július elsejéig kell döntenie a Liverpoolnak arról, a továbbiakban is számít-e fiatal kapusa, Gulácsi Péter szolgálataira, esetleg visszaküldi az MTK-hoz. A Vörösök hivatalos magazinja hosszú interjút közöl a válogatott kerettag hálóőrrel, ami mindenképpen bíztató a jövőre nézve.

Gulácsi az MTK kölcsönjátékosaként szerepelt az elmúlt szezonban Liverpoolban és nagy szerepe volt abban, hogy a Vörösök reserve együttese megnyerte az országos bajnokságot. Bár teljesítményére egyáltalán nem lehetett panasz, ez még nem garancia a jövőre nézve, az egyeztetések viszont gőzerővel folynak.
Bíztató jel, hogy a nagy múltú klub hivatalos magazinja hosszú interjút közöl a magyar hálóőrrel. Gulácsi elmondása szerint rengeteget tanult egy éves kint tartózkodása alatt Pepe Reinától, a Pool első számú kapusától. – Néha együtt dolgozunk és az rendkívül hasznos. De már abból is sokat tanulok, ha nézem őt edzés vagy mérkőzés közben. A világ egyik legjobbja a posztján, és, mivel még nagyon fiatal, még sokat fejlődhet. Remekül helyezkedik, folyamatosan koncentrál, segít a védőknek és mentálisan is nagyon erős. Próbálok minél több mindent átültetni a saját játékomba az övéből – nyilatkozta az ifjú kapus az LFC Magazine-nak.
Gulácsi ugyanakkor nem csak nézni szeretné, ahogy Reina az első csapat mezét viseli, egyszer szeretne ő a Benítez-együttes kapujában állni, akár példaképét kiszorítva onnan. A horvátok ellen a válogatott keretben is szerepet kapó játékos ugyanakkor tisztában van vele, hogy még sokat kell fejlődnie. – Nagy kihívás, hogy kiszorítsam, az biztos! Minden, amit tehetek, hogy megpróbálom élvezni a focit, keményen dolgozom és majd meglátjuk, mire lesz ez elég – mondta szerényen az U19-esekkel a nyári Eb-re készülő kapus.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: gulácsi