Halmosi mégis a Premier League-be szerződhet

Azt követően, hogy úgy tűnt, lemond Halmosi Péter szerződtetéséről, Phil Brown, a Hull City menedzsere a Mirror című angol lap szerint újabb ajánlatot tett a Plymouth Argyle magyar sztárjáért. A Tigrisek edzője ezúttal 1,75 millió fontot ajánlott a Zarándokoknak, kiegészítve azzal, hogy ha Halmosi megfelelő számú meccsen lép pályára a Hullban, további bónuszösszeget utal majd át a Plymouth számlájára.

Mint arról már többször beszámolt a pepsifoci.hu, Halmosi Péter iránt komolyan érdeklődik a Premier League-be frissen feljutott Hull együttese. A Tigrisek azonban sokallták a magyar szélsőért fizetendő 3 millió fontos átigazolási díjat és úgy tűnt, elállnak az üzlettől.

Most azonban mégis újabb kísérletet tesznek az Argyle magyarjának megszerzésére. A Hull új ajánlatában szerepel, hogy amennyiben a csapat bent marad a szezon végén és Halmosi megfelelő számú találkozón lép pályára, az átigazolási díjon felül további bónuszokat fizetnek a Home Parkiaknak.

Ezt a módszert tavaly a West Bromwich is alkalmazta és az idei szezon végén mintegy 750 ezer fontos bónuszt kellett kifizetnie négy játékosa után.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi