Buzsáky Ákos szeptemberre szeretne teljesen felépülni

Hétfőn megkezdte a felkészülést a 2008–09-es idényre a Buzsáky Ákost foglalkoztató Queens Park Rangers csapata. A jelenleg még sérült magyar középpályás az első edzésen nem vehetett részt, de az új vezetőedzővel, Iain Dowie-val azért nyílt alkalma beszélgetni.


Buzsáky még márciusban, a magyar válogatottnál sérült meg, s azóta megoperálták a bokáját. A műtét jól sikerült, így a QPR szurkolóinak kedvence már meg is kezdte a regeneráló gyakorlásokat.

A visszatérésére azonban még várni kell; a tizenegyszeres magyar válogatott Buzsáky úgy kalkulál, körülbelül két hónap múlva mondhatja el magáról, hogy teljes mértékben meggyógyult és készen áll a játékra.

„Úgy számolok, hogy szeptemberben már ott lehetek a pályán. Igazán szeretnék akkor jó teljesítményt nyújtani. Az új edzővel, Iain Dowie-val már beszélgettem, s elmondta, hogy rendkívül sokat vár tőlem, de előbb azt szeretné, ha egészséges lennék” – közölte Buzsáky.

„Ha ez megvan, vagyis ha felépültem, akkor azon lesz, hogy megtalálja a helyem az elképzeléseiben és minél gyorsabban beépítsen a csapatba” – magyarázta a magyar középpályás.

A QPR-hoz egyébként az új szakvezetőn kívül eddig négy játékos – Emmanuel Jorge Ledesma, Peter Ramage, Radek Cerny és Matteo Alberti – érkezett, de a klubelnök, Gianni Paladini további igazolásokat ígért.

„A jövő hét végéig szeretném három új futballista megszerzését bejelenteni. A csapatunk már most rendkívül erős, és sikerült igazán jó játékosokat igazolnunk is, de „mélységében” is meg kell erősítenünk a gárdát. Ezért szeretnék még két újabb olasz labdarúgót is a csapathoz csábítani” – fogalmazott Paladini.
Forrás: nso

Címkék: buzsáky