Túl van a nehezén a három magyar Liverpoolban

A Sándor Károly Akadémia három növendéke, Pölöskei Zsolt, Ódé Norbert és Kelemen Dávid három hétig a Liverpool csatánál bizonyíthat. Nos, a trió teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz, remek eredményeket produkáltak az embert próbáló fizikai teszteken és kiválóan teljesítettek az edzéseken is.

Az MTK három fiatal játékosa a kiérkezés után egyből a mélyvízbe csöppent, a Liverpool melwoodi edzőközpontjában vettek részt napi egy edzésen, valamint, rögtön a kint tartózkodásuk első napjaiban igen komoly fizikai teszteken is átestek.
A Mersey-partiak igazolt futballistáinak időről-időre meg kell felelni bizonyos, állóképességi és egyéb felméréseken, ugyanazok a próbatételek vártak az MTK három fiataljára mint annak idején Németh Krisztiánékra, így Pölöskeiék természetesen mindenről kifaggatták elődeiket. Ennek, no meg persze az ifjak remek edzettségi állapotának köszönhetően információink szerint a tesztek kiválóan sikerültek, holott igen embert próbáló feladatokat kellett végrehajtaniuk a magyar tehetségeknek. Többek között egy egyre gyorsabban haladó futópadon kellett teljes erőből futniuk egészen addig, amíg a szervezetük meg nem adta magát.
A kiképzésszerű felmérések mellett napi egy edzést is abszolvált a magyar hármas, a pepsifoci.hu úgy tudja, mindhármukkal nagyon elégedett volt a Vörösök szakmai stábja. Noha Pölöskei Zsolt az első pár gyakorlás során kisebb bokasérülés miatt csak könnyített munkát végezhetett, mostanra már minden feladatot a társakkal csinálhat végig.
A melwoodi edzőközpont látogatása egyébként amellett hogy nagy próbatétel és nagy lehetőség, hatalmas élmény is a Sándor Károly Akadémia növendékei számára, hiszen találkozhattak a Liverpool első csapatának sztárjaival is. Igaz, a válogatottban is szerephez jutó labdarúgók csak később csatlakoznak a kerethez.
Bár szünnap nincsen, Pölöskei Zsolt, Ódé Norbert és Kelemen Dávid azért a nagy hajtás közepette a környék bejárására is szakított időt. Megismerkedtek többek között John Lennonnal, a város történetének talán leghíresebb lakójával, igaz, csak szobor formájában (képünkön).
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: anglia