Halmosi már ma aláírhat a Hullhoz

Újabb váratlan fejlemény Halmosi Péter ügyében. Több angliai forrás szerint a Plymouth Argyle magyar szélsője a mai nap folyamán Hullba utazik, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, ezt követően pedig aláírja szerződését a Premier League-be frissen feljutott Tigrisekkel. Mint arról már többször beszámoltunk, korábban úgy tűnt, hogy a Hull a magas ára miatt lemond a magyar játékosról, ám most a jelek szerint mégis megegyezett a két klub a játékos eladásáról.

Az egyik Hullhoz közel álló lap szerint Halmosi hétfőn este a helyszínen tekintette meg a Tigrisek soros felkészülési mérkőzését. A hírek szerint a két klubnak mégis sikerült megegyeznie a játékos vételárában, ami az egyik ismert angol sportportál szerint 2 millió font körül mozoghat.
- Péterre most orvosi vizsgálat vár, ami után reméljük, hogy elfogadja az ajánlatunkat. Addig azonban semmit nem szeretnék elkiabálni, amíg a szokásos procedúrákon át nem estünk – mondta a Hull Daily Mailnek Phil Brown.
Halmosiért korábban sokáig kitartóan érdeklődött a Hull, de a Plymouth által kért 3 millió font egy időre elriasztotta a Tigriseket. Most úgy tűnik, mégis sikerült megegyezésre jutnia a két klubnak, így Halmosi Craig fargan, Bernard Mendy és Geovanni után a klub harmadik nyári igazolása lehet.
Angliai hírek szerint a játékos ma mindenképpen átesik a kötelező orvosi vizsgálaton, a szerződés tényét pedig az elkövetkező 48 órában jelenthetik be.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi