Kádárt egy londoni specialista két hétre eltiltotta az edzéstől

Mint ismert, Kádár Tamás sérülése miatt nem tarthatott U19-es válogatottunkkal a csehországi Eb-re. A május végén megműtött védő állapota sajnos továbbra sem tökéletes, hiszen Kádárnak még mindig fáj a lába.

Emiatt klubja újabb vizsgálatokat rendelt el, ezt követően a Newcastle vezetői közölték a játékossal, hogy két hétig csak úszhat és kerékpározhat.
Kádár Tamás a pepsifoci.hu-nak beszélt a jelenlegi állapotáról:- Miután egy héttel ezelőtt egy futóedzésen megfájdult a térdem azt gondoltam, hogy nem komoly a gond, és pár nap pihenő után minden rendben lesz. Sajnos nem így történt, ezért hétfőn egy nagyon alapos orvosi vizsgálaton vettem részt. A lábamról készült felvételeket elküldték Londonba egy specialistához, aki két hetes pihenőt írt elő. Addig nem futhatok, nem rúghatok labdába, csak kezeléseket kapok, úsznom kell, és kerékpározhatok. Nagyon rossz a tétlenség, mert közben Prágában az U19-es válogatott játszik, és fáj a szívem, hogy nem lehetek ott a srácok között. Itt is elkezdődött a felkészülési meccsek sora, igaz a reserve nagyon rosszul kezdett, mert kikapott a csapat 7-2-re a Benfield együttesétől. Ezt a meccset sem volt valami jó kívülről végignézni. Remélem mielőbb jól leszek, és visszatérhetek, addig meg szurkolok az U19-nek, hogy minél tovább meneteljenek Prágában.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: kádár