Halmosi a Hull legdrágább játékosa, a BBC rádióban is vele foglalkoztak

Halmosi Péter négy évre írt alá a Premier Leauge-be története során először feljutó Hull City csapatához. Több szigetországi forrás egybehangzó állítása szerint a válogatott középpályásért új klubja kétmillió fontot fizetett, ezzel Halmosi minden idők legdrágább játékosa, aki eddig szerepelt a Tigriseknél.

Fantasztikus nap a mai a Hull történetében - mondta Phil Brown menedzser a BBC rádiónak adott interjúban. - Halmosi mellett további két klasszist szerződtettünk, hiszen ma dőlt el véglegesen, hogy a korábbi holland válogatott George Boateng a Middlesbroughtól és a trinidadi válogatott kapus, Tony Warner a Fulhamtől is hozzánk került. Halmosi nemcsak a klub történetének legdrágább, hanem a legjobb játékosa is.
A menedzser hozzátette, egyre nagyobb az esélye annak, hogy sikerül beváltani a nyáron tett ígéretet: a szurkolók és a csapat számára is felejthetetlen lesz a szezon.
Brown azt is elárulta, hogy a keret megerősítése még nem fejeződött be, előrehaladott tárgyalások zajlanak a dél-afrikai válogatott Delron Buckley leigazolásáról is.
Miközben a Hull Citynél az új játékosoknak örülnek, Halmosi korábbi klubjánál, a Plymouth Argyle gárdájánál felháborodtak a szurkolók, akik különböző fórumokon annak a véleményüknek adtak hangot, hogy Halmosi elengedése volt az utolsó csepp a pohárban.
A drukkerek szerint a klub irányítóinak nincs koncepciójuk a jövőre nézve, hiszen a csapat legjobbjait eladták, összesen több mint ötmillió font bevételhez jutottak, ennek ellenére alig költöttek a keret megerősítésére és az eddig szerződtetett futballisták tudása meg sem közelíti a távózókét.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi