Dzsudzsák már a pályán kívül is igazi sztár Hollandiában

Ezen a héten kezdődött a holland bajnok PSV Eindhoven felkészülése a következő szezonra. A gárda magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs a pepsifoci.hu-nak adott interjújában mesélt a rá váró feladatokról, a nyári élményekről és az átélt fotózások hátteréről is. A ballábas középpályás fél év alatt elérte, hogy igazi sztárként kezeljék a hollandok.


- Mennyire volt nehéz újra visszacsöppenni a dolgos hétköznapokba Eindhovenben? - Tény, hogy nem volt egyszerű. Az új edző, Huub Stevens kutyául meghajt minket, de mindannyian tudtuk, hogy mi vár ránk és ezért is jöttünk egy ekkora klubhoz. Ez a hét nem könnyű, jövő héttől pedig már nem Eindhovenben, hanem egy speciális edzőtáborban készülünk majd.
- Magyarországon és korábban már Hollandiában is fotózásokon vettél részt, stúdióba vonultál. Mennyire mozogsz otthonosan abban a közegben?- Örültem a lehetőségnek, de a ezt a fajta munkát inkább meghagynám a modelleknek. A pályán szerencsére sokkal jobban érzem magam és a játék is jobban megy. Hollandiában a PSV ajándékboltjában van egy óriásplakát, amelyen félévenként más szerepel. A következő szezonban Lazovic-csal mi leszünk majd láthatóak a plakáton.
- Más különleges eseményeket, médiamegjelenéseket is előír a klub? - Miután megnyertük a bajnokságot és kicsit kötetlenebb lett a program, a többször is részt vettünk különböző csapatnépszerűsítő kampányban. Volt, amikor a stadionunkba szerveztek gyereknapot, ahol a kicsikkel fociztunk, de számos hírverő meccset is játszottunk az idény végén, amikor már az ünneplésé volt a főszerep.

Forrás: pepsifoci.hu