Halmosi új edzője: Az a bal láb megfizethetetlen

Mint ismeretes, Halmosi Péter a Premiership újoncánál, a Hull Citynél folytatja pályafutását. A szélső új edzője, Phil Brown nem győzte ajnározni új szerzeményét: a menedzser elmondta, bár kétségkívül sokat fizettek a légiósért, a válogatott futballista bal lába, játékintelligenciája pénzben kifejezhetetlen, hatalmas értéket jelent majd a csapatnak.

A Hull tegnap jelentette be hivatalosan Halmosi Péter szerződtetését, a magyarral egy időben további két játékos, George Boateng és Tony Warner csatlakozott a csapathoz. A Tigrisek szakvezetője, Phil Brown valósággal a fellegekben járt a trió érkezése miatt, hármuk közül leginkább a klubrekordért megvásárolt ex-plymouthi szélsőt méltatta.
– A bal lábas játékosok megfizethetetlenek. Főleg, ha olyanok, mint Péter, aki egy az egyben meg tudja verni emberét és remek beadásokkal szolgálja ki a társakat. A bal lábas futballisták stabilitást, egyensúlyt biztosítanak a középpályának. Péter emellett nagyon érzi a kaput is a szó szoros értelmében véve játssza a focit. Remekül beleillik majd a csapatba – áradozott a mester.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi