Gera gólpasszával verte a Fulham a skót bajnokot

Gera Zoltán remek teljesítménnyel bizonyította a Fulham vezetőinek és szurkolóinak, nagy értéke lehet a csapatnak a következő szezonban. A magyar válogatott kapitánya nagyszerűen játszott a jobb szélen csapata Celtic ellen 3-1-re megnyert edzőmeccsén, ráadásul az első találat előtt ő jegyezte a gólpasszt a skót bajnokcsapattal szemben.

Azok után, hogy csapata Southend elleni sikeréből még kimaradt, a skót bajnok Celtic ellen több mint egy félidő jutott Gera Zoltánnak annak ellenére, hogy Roy Hodgson menedzser rengeteg játékosnak lehetőséget adott.
A magyar légiós a kezdőcsapatban kapott helyet a délutáni edzőmérkőzésen és nem sokat teketóriázott, rögtön a mérkőzés elejétől kezdve gyakran kevergetett a jobb oldalon, az ő beadása után fejelte a kapuba Nevland a Fulham vezető gólját.
A 16 ezer néző a továbbiakban is igen elégedett lehetett a megszokott, 11-es számával a hátán futballozó új szerzemény teljesítményével, aki a beszámolók szerint csapata egyik legjobbja volt, és remekül megértette magát a szintén pár napja a csapathoz csatlakozó ghánai jobbhátvéddel, John Paintsillel, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Falusiak szemre is tetszetős játékkal szórakoztatták közönségüket.
Zamora találatával megduplázta a londoniak előnyét, és bár Robson szépíteni tudott, a szünetben 2-1-re a hazaiak vezettek. A második félidőre egy teljesen átalakított Fulham-középpálya futott ki a gyepre, egyedül Gera Zoltán maradt hírmondónak a kezdő négyesből, akit a második 45 perc közepén hozott le edzője. A hajrában a hazaiak Andreasen távoli bombájával biztosították be sikerüket.
Fulham – Celtic 3-1 (Nevland, Zamora, Andreasen ill. Robson)
Forrás: pepsifoci.hu

Link: sevenload.com

Címkék: gera