Fülöp hajszálra a Premier League-től

Fülöp Mártont már csak egy hajszál választja el attól, hogy a következő szezonban rendszeresen egy Premier League-ben szereplő csapat hálóját őrizhesse. Hosszú huzavona után ugyanis a Sunderland menedzsere, Roy Keane rábólintott a Stoke City ajánlatára.

Hosszú ideig kötötte az ebet a karóhoz Roy Keane, a Sunderland menedzsere, sehogy sem akarta elengedni a magyar válogatott első számú kapusát. A BBC értesülései szerint viszont ma megszületett az egyezség a Fekete Macskák és a kérő, a Stoke City között, így Fülöp Márton hatalmas lépést tett afelé, hogy állandó játéklehetőséget kapjon a Premiershipben.
Azt egyelőre nem tudni, mennyit is kínált a Stoke a hálóőrért, mindenesetre valószínűleg jelentősen megemelték a korábbi, 1,7 millió fontos összeget, ha az ír mester változtatott állás pontján.
Fülöp Márton vélhetően fellélegzett a hír hallatán, ugyanis már régóta szeretett volna eljönni Sunderlandből, ahol elvétve számítottak csak rá, a hírek szerint a Fazekasok terveiben komoly szerep juthat neki.
A légiós az elmúlt szezon során egyszer már szerepelt kölcsönben a Citynél, az azonban csak villámlátogatásnak bizonyult, klubja négy nap után visszarendelte.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: fülöp