Nagy zakóba futott bele Halmosival a Hull

Miután győztes meccsen mutatkozott be a Hull Cityben Halmosi Péter, a második találkozója már nem sikerült ennyire fényesre a magyar légiósnak új klubja színeiben. A Tigrisek válogatott szélsőnkkel a kezdőcsapatukban 4-0-ás vereséget szenvedtek a Crewe Alexandra otthonában.

Veretlen nyári mérleggel utazott a Hull City a Crewe Alexandra otthonába, de a harmadik vonalban szereplő vendéglátók hamar világossá tették, nem számíthat diadalmenetre a Premiership abszolút újonca.
Három perc után már 2-0-ra vezettek a piros-fehérek és kellett jó pár perc, míg a Tigrisek magukhoz tértek. Bár a félidő közepére feljavultak, és több alkalommal veszélyeztettek is, a szünetre már négyre nőtt a különbség a két gárda között.
Halmosi Péter a kezdőcsapatban kapott helyett Phil Brown menedzsertől, de nem tudta megváltani a világot, igaz, egy szögletből csaknem érintés nélkül sikerült gólt szereznie. A félidőben sort cserélt a Hull, a magyar szélső is elhagyta a pályát, a második 45 percben gól már nem esett, így a narancs-feketék kínos zakóval zárták a túrát.
Crewe Alexandra (III.) – Hull City 4-0
Forrás: pepsifocu.hu

Címkék: halmosi