Kádár egy hónap múlva játszhat

Ismét megvizsgálták a Newcastle United fiatal magyar védőjének, Kádár Tamásnak a műtött térdét. Egy londoni specialista szerint a fiatal magyar játékos lábával minden rendben van, de az orvos tanácsára Kádárnak most óvatosabban kell elkezdenie az edzéseket, mint tette azt egy hónappal korábban, így a fiatal játékos leghamarabb egy hónap múlva már újra játszhat.

A specialista előírása szerint kádárra így egy hét úszással egybekötött kerékpározás vár, majd azt követően egy hétig futóedzéseket végezhet a Szarkák fiatalja, aki csak ezután kezdheti el a labdás edzéseket, így visszatérésére még egy hónapot várni kell. A jó hírekkel kapcsolatban Kádár a következőket mondta a pepsifoci.hu-nak:
- Nagyon örülök, hogy zöld utat kaptam és jó a lábam, de kicsit türelmetlen vagyok. nehéz és monoton labda nélkül minden nap a konditeremben izzadni, de remélem, hogy van értelme, és egy hónap múlva kirobbanó erőben, és teljesen egészségesen térhetek vissza. Sajnos az U19-es válogatott Eb-meneteléséről lemaradtam, de mivel egy évvel fiatalabb vagyok, így a következő generációval még megélhetem azt, amit most a többiek. A hangulatomat azért feldobja, hogy a hétvégén kiköltözik hozzám a barátnőm, és így sokkal könnyebbek lesznek a mindennapok Newcastle-ban – fogalmazott bizakodva a tehetséges játékos.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: kádár