Csak a kispad jut Halmosinak Hullban?


Nem a legjobbak az előjelek Halmosi Péter számára a Premier League hétvégi rajtja előtt. A Hull City magyar középpályása az utolsó előkészületi meccsen csak a kispadról szállhatott be, ráadásul edzője elmondása szerint nem volt megelégedve a cserejátékosokkal az Osasuna elleni meccsen.

Halmosi Péter egyértelműen a Plymouth kulcsembere volt az előző idényben, így nem csoda, hogy a Premiershipbe felkerülő Hull City felfigyelt rá. A magyar középpályás két millió font körüli összegért cserélt klubot, ám a vételár a jelek szerint egyáltalán nem garancia arra, hogy tartósan a kezdők között fut majd ki a pályára a Tigrisek mérkőzésein.

A szélső egyelőre nem tudta új állomáshelyén a tőle a Zarándokoknál megszokott eredményes futballt produkálni, idő kell, míg tökéletesen beépül az együttesbe, így Phil Brown az Osasuna elleni, tegnap esti, utolsó felkészülési mérkőzésen csak a kispadon számított rá. A mester a találkozó lefújása után a küzdőszellemmel tökéletes elégedett volt, a játék minőségével azonban már korántsem, és azon is sajnálkozott, hogy a csereként beállt futballisták sem tudtak érdemben változtatni az 1-0-ra elveszített meccs képén.

– Sajnos a meccs irama elmaradt az általam várttól. A spanyolok a megszerzett gól után ölték a meccset, ezzel pedig nem tudtunk mit kezdeni. Sajnos a cserék sem tudtak lendíteni a csapaton, így vereség lett a vége. A holtszezonnak ezennel vége, még szűk egy hetünk van, hogy minél több hiányosságot pótoljunk – vélekedett a menedzser.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi