Szabics góllal hangolt a bajnokságra

Mindkét augsburgi, a Bundesliga 2-ben érdekelt magyar támadó, Torghelle Sándor és Szabics Imre is remek formában. Előbbi a felkészülési meccsek során mutatott végig parádés játékot, míg utóbbi, csapata szombati, Paderborn elleni mérkőzésén talált a kapuba. Tovább is jutottak a Német Kupában. Mindkét támadónak Németföldön megy tehát igazán a játék...

A pénteken rajtoló Bundesliga 2.-ben az Augsburg a "legmagyarabb" csapat, miután a két honfitársunk is a klub mezében rohamozza az ellenfelek kapuját - Szabics Imre és Torghelle Sándor is egyre jobban beilleszkedik a gárdába.
A Paderborn elleni Német Kupa mérkőzésen, Szabics a hosszabbítás 115. percében egyenlített a hazaiak ellen, büntetők után pedig az Augsburg lépett a következő körbe, a gól fontosságát, tehát nem nagyon kell ecsetelni.
A pénteki nyitómeccsek után, szombaton Nürnbergbe látogatnak majd Torghelléék, akik bizonyíthatják, hogy a bajnokságban is tartani tudják a lépést az ellenfelekkel, hisz mindkét csatár bizonyította, hogy Németországban képesek csak igazán kiemelkedő teljesítményre. Hiszen az egykori kispesti támadó Kaiserslauternben elért, Oliver Kahnnak lőtt emlékezetes duplája, míg Szabics Stuttgartban, a Manchester Unitednek lőtt álomgólja marad sokáig emlékezetes.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: szabics