Priskin helye veszélyben?

Tapasztalt rivális kaphat az utóbbi időben egyre inkább lehetőséget kapó Priskin Tamás az angol másodosztályú Watfordnál. A magyar válogatott támadójának helyzetét az a lengyel Grzegorz Rasiak nehezítheti meg, aki már több helyen bizonyította gólérzékenységét a szigetországban.

Az eladás előtt álló Watford anyagi helyzete miatt egyelőre nem tudott túlzottan aktív lenni az átigazolási piacon, sőt több meghatározó játékosától is kénytelen volt megválni. Grzegorz Rasiak érkezése sem fájhat sokba az Arany Fiúknak is becézett egyletnek, hiszen a polák támadó kölcsönbe érkezne Priskinékhez, mivel jelenleg nem tart rá igényt a szintén másodosztályú Southampton.
Rasiak legszebb éveit épp a Szenteknél töltötte el Angliában, a Southamptonnál 75 mérkőzésen összesen 28 gólig jutott el a 29 éves csatár, aki korábban a Derby Countynál is buzgón termelt, 41 mérkőzésen 18 góllal hálálta meg a bizalmat.
A gólerős játékos érkezése kapóra jöhet a nemrég még a Premier League-ben vitézkedő Watfordnak, ám Priskin Tamás malmára biztosan nem hajtja majd a vizet a lengyel leigazolása, a magyar játékos az utóbbi időben megkapta a lehetőséget a bizonyításra, hisz az első bajnoki meccset végigjátszotta, egy újabb rivális érkezése azonban csak rontana a helyzetén.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: priskin