Vadócz ma bemutatkozhat az Osasunában

Mint ismeretes, Vadócz Krisztián néhány napja a spanyol Osasuna együttesét erősíti. A középpályás túl van a hivatalos bemutatáson, ma este pedig pályára is léphet a navarrai csapatban. A légiósnak már mezszáma is van, a 21-essel a hátán szerepelhet majd a Primera Divisiónban.

Vadócz Krisztián eddig még csak edzéseken kóstolhatott bele a spanyol futballba, este viszont már meccstapasztalot is szerezhet, bekerült ugyanis az Osasuna Real Racing Club ellen készülő keretébe. A NEC Nijmegentől szerződtetett középpályás a jelek szerint megkapja a lehetőséget a bizonyításra Ziganda mestertől, és a Reyno de Navarra-stadionban a szurkolók előtt is leteheti névjegyét.
A csapat egy könnyű ebéd után kora délután átköltözik pihenni az arénába, majd magyar idő szerint 21 órakor kezdi meg a felkészülési időszak hetedik találkozóját.
Hír még Pamplonából, hogy nyilvánosságra hozták a 2008/2009-es szezon mezszámait. Vadócz Krisztiánnak is jutott természetesen dressz, a Koeman-csapat alapembere a 21-essel a hátán szerepelhet a világ sokak szerint legerősebb bajnokságában.
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: vadócz