Juhász győztes rangadóval nyitotta a szezont

Remekül kezdte a 2008/2009-es idényt Juhász Roland együttese, az Anderlecht. A brüsszeliek a belga bajnokság tavalyi meglepetéscsapatát, a Cercle Brugest verték idegenben 3-0-ra. A magyar védő végigjátszotta az összecsapást, szerdán pedig a válogatottban is bizonyíthat.

Tavaly sokáig a bajnoki aranyért is versenyben volt a Cercle Bruges Belgiumban, végül a hajrára kipukkadt, így a dobogóról is lemaradt. Ettől függetlenül nem várt könnyű feladat Juhász Rolandékra a zöldek otthonában a 2008/2009-es évad első játéknapján.
Az Anderlecht aztán könnyedén átlépett problémákon, simán, 3-0-ra megnyerte az összecsapást. Már az első negyed óra végén előnybe kerültek a vendégek a védő van Damme találatával, majd a szünet után gyorsan el is döntötték a csatát, a hajrában Chatelle büntetőből elért találata már csak fölényessé tette a sikert.
Juhász Roland teljesítményéről mindent elmond, hogy a lila-fehérek simán lehozták a meccset kapott gól nélkül a bruges-i oroszlánbarlangban, a Jan Breydel-stadionban. Az Anderlecht a diadallal egyből a tabella élére állt.
A bekk szerdán a válogatottban is bizonyíthat, ugyanis természetesen bekerült Erwin Koeman keretébe.

Cercle Bruges – Anderlecht 0-3 (van Damme 16., Legear 58., Chatelle 85. – 11-esből)
Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: juhász