Hajnal: Legalább láttuk a hibáinkat

Hajnal Tamás két gólt szerzett a magyar válogatottban a Montenegró ellen felkészülési mérkőzésen. A Dortmund karmestere a dupla ellenére rendkívül önkritikusan értékelte a találkozót. Örömre is volt viszont jócskán oka, hiszen szülővárosa, Nyergesújfalu Pro Urbe-díjjal tüntette ki.

A magyar nemzeti együttes irányítója még a Montenegró elleni góloknál is jobban örült a város által neki ítélt elismerésnek.
– Természetesen a városomtól kapott elismerést rangsorolom előkelőbb helyre, nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen fiatalon kiérdemeltem. A két gólnak is örültem. Egy szó mint száz: szép nap volt számomra augusztus 20-a – nyilatkozta Hajnal a kemma.hu-nak.
A BVB karmestere elmondta, bár sok volt a hiba szerdán, van még idő javítani, és nagyon bizakodó a szeptemberi világbajnoki selejtezőket illetően.
– Nagyon jó csapatokkal találkozunk. A szerdai, Montenegró elleni mérkőzés leginkább arra volt jó, hogy lássuk a hibáinkat. Tény, sokat elkövettünk. Dánia ellen azért más lesz, együtt tölthetünk egy hetet. Azt ígérhetem, hogy intenzíven dolgozunk majd azért, hogy sikeres rajtot vegyünk.
Hajnalra a hétvégén nagy feladat vár, a Bayern München látogat Dortmundba.
– Már akkor fociláz van nálunk, amikor a labda megmozdul. A dortmundiak imádják ezt a sportágat, az edzőmérkőzéseinkre is 50-60 ezren látogatnak ki. Most igazi fociünnep lesz, 80 ezer szurkolóra számítok. Jól rajtoltunk, 3-2-re győztünk Leverkusenben. Bízom benne, hogy a lendületünk megmarad, és odahaza elkapjuk a Bayernt.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: hajnal