Halmosi: Valamit kellett, hogy lássanak bennem

Halmosi Péter, a Haladás, a Debrecen és a Plymouth Argyle korábbi középpályása nem kis hercehurca után váltott csapatot a nyáron. A Hull City nyáron szerződtetett futballistáját kérdeztük a Montenegró elleni mérkőzésről, valamint Premier Leauge-ben szerzett tapasztalatairól.

Azt gondolom, nagyon jó mérkőzés volt, hiszen hat gólt is láthattak a nézők. Mondom ezt annak ellenére, hogy az iram nem mindig volt kimondottan gyors. Biztos, hogy ebben a nagy meleg is szerepet játszott, lehet, hogy ha két órával később kezdünk, frissebben mozogtunk volna mi is és az ellenfél is – kezdte Halmosi, majd rátért az ellenfélre.
– A montenegrói csapat meglepően jó volt, ügyesen játszottak, jól passzoltak és összeszokott, magabiztos csapat benyomását keltették. Előzetesen csak a római Vucsinicset ismertem, de aki nézte a mérkőzést, az tapasztalhatta, amit mi is, ez nem egy másodrangú együttes.
A Hull City középpályása nagy dolognak tartja, hogy kétszer is sikerült hátrányból egyenlíteni.
– Ami a mi játékunkat illeti, helyenként ment a játék, helyenként döcögött, de a legnagyobb pozitívum, hogy kétszer is egyenlítettünk. Sajnos a magyar futballcsapatokra ez nem mindig jellemző, ezért is kell ezt nagyon megbecsülnünk. Biztos, hogy a selejtezők során is leszünk nehéz szituációban, remélem, akkor is lesz erőnk majd változtatni.
Arra a kérdésre, jelent-e valami előnyt klubjában, hogy igen méretes összegért szerződött a Tigrisekhez, Halmosi így válaszolt.
– Nem hiszem hogy ez bármit számítana, mégpedig azért, mert ez a Premier Liga. Vagyis az a lényeg, hogy több mint negyven meccset játszunk az idényben, így nem lehet kérdés, hogy kapok-e lehetőséget a bizonyításra, hanem az, hogy tudok-e élni vele. Valamiért kifizették értem ezt az összeget, valamit kellett, hogy lássanak bennem, ezzel együtt kőkeményen harcolnom kell a helyemért.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: halmosi