Huszti sorsa 48 órán belül eldőlhet

Menedzsere szerint elképzelhető, hogy 48 órán belül eldől, Huszti Szabolcs marad-e a Hannover játékosa vagy más klubhoz igazol. Huszti ügynöke az egyik német lapban elismerte, hogy a Bundesligából a Hamburg és a Borussia Dortmund is érdeklődik a válogatott futballista iránt.

A Neue Post úgy tudja, hogy Huszti évi kétmillió eurós fizetésre tart igényt, amelyet mindkét klub megadna neki.
- Több csapat is érdeklődik Szabolcs iránt, nemcsak német, hanem más külföldi csapatok is szívesen leigazolnák - mondta Vladan Filipovic, Huszti menedzsere. - A következő 48 órában eldőlhet, mi lesz Szabolccsal, természetesen az is előfordulhat, hogy marad Hannoverben.
A lehetséges érdeklődők között több spanyol együttes neve is felmerült, de az UEFA Kupa-győztes orosz Zenit érdeklődéséről is lehetett hallani. Mint ismert, Huszti szerződése a szezon végén jár le Hannoverben.
A klub tavasszal tárgyalásokat kezdett vele a hosszabbításról, de az anyagiakban nem sikerült megállapodniuk a feleknek. Ha a futballista kitölti a szerződését, akkor jövő nyáron ingyen távozhat.
Mivel hosszabbítani nem akar Hannoverben, klubja anyagilag akkor jár jól, ha az augusztus 31-én lezáruló átigazolási szezon vége előtt eladja a játékost.
A Hannover vezetői korábban már tettek egy ajánlatot Husztinak, ám azt később vissza is vonták. A magyar játékos többször is kijelentette, letett már annyit az asztalra a zöld-feketéknél, hogy azt kellőképpen honorálják, különben más klubhoz igazol.
A hírek szerint tehát akár még az is elképzelhető, hogy a magyar válogatott szélsője Hajnal Tamás csapattársa lesz a Dortmundnál.

Forrás: pepsifoci.hu

Címkék: huszti