Matthäus megnehezítette Torghelle és Szabics dolgát

Bár Szabics Imre és Torghelle Sándor mind a felkészülés során, mind a Bundesliga II első fordulóiban remek teljesítménnyel, gólokkal hálálta meg az Augsburg vezetőedzőjének bizalmát, Lothar Matthäus csapatától újabb támadót igazolt az átigazolási határidő utolsó perceiben a bajor kiscsapat.

Valósággal szárnyalt a bajnokság első három fordulójában az FC Augsburg magyar csatárkettőse. A Szabics-Torghelle páros mindhárom játéknapon a kezdőcsapatban kapott helyett, előbbi egy, utóbbi három gólt jegyzett, ráadásul az Ahlen elleni hazai meccset gyakorlatilag ketten nyerték meg a bajor együttesnek.

Úgy fest, ennek ellenére a vezetőség nem látta elég erősnek a piros-zöld-fehérek támadósorát, hiszen Bundesligát is megjárt csatárral erősítette meg a keretet az átigazolási időszak utolsó pillanataiban. Francis Kioyo korábban az 1860 München és a Cottbus színeiben is szerepelt a német élvonalban, legutóbb pedig a Lothar Matthäus által gardírozott izraeli Maccabi Netanya futballistája volt.

A remek felépítésű támadó a szezon végéig írt alá Augsburgban, és remélhetőleg a magyar csatárduó remeklése miatt csak a kispad jut neki majd.

Forrás: pepsifoci.hu
Fotó: pepsifoci.hu

Címkék: szabics, torghelle