Kádár visszatérése is téma Newcastle-ben

Újra bebizonyosodott, hogy Newcastle-ben komoly figyelmet szentelnek Kádár Tamásnak. Az ifjú magyar bekk felépülése a nap vezető témája a Szarkák háza táján Kevin Keegan menedzser jövője mellett. A fekete-fehérek már nagyon várják tehetséges futballistájuk visszatérését.

Newcastle-ben jelenleg a legtöbb szurkolót az első csapatot irányító Kevin Keegan távozása vagy maradása foglalkoztatja, ezen kívül még egy vezető hírt találunk a Szarkák hivatalos honlapján, az pedig Kádár Tamás rehabilitációjának aktuális állásával foglalkozik.

A helyiek szerint Kádár visszatérése nagyot lendíthetne a reserve együttesen, hiszen téli kiszerződése óta a gárda legjobbjai közé tartozott, végig megbízható teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében és annak bal szélén is.

– Tamás már nincs messze a teljes felépüléstől. Már futóedzéseket végzett, és hamarosan labdázni is elkezdhet. Az ő tapasztalata, kvalitásai nagy erősítést jelentenek majd a keretnek, és a konkurenciaharc is erősödik – mondta a Adam Sadler, a második csapat szakvezetője.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: kádár