Buzsáky Torres mellett lett kirakatember

Természetesen Angliában egymást érik a kiadványok, melyek a főbb bajnokságok rajtjával foglalkoznak. A neves Four Four Two is készített egy színvonalas összeállítást, melyben a négy legmagasabb angol liga mellett a skót élvonal kerül terítékre. A magazin címlapján Fernando Torres mellett Buzsáky Ákos feszít.

A mértékadó angol futballszaklap minden szezon előtt kiad egy színes újságot, melyben Anglia négy legmagasabb osztálya mellett a skót élvonal várható esélyeit taglalja, és bemutatja az induló együtteseket.

Nem volt ez másként idén sem, és a szokásoknak megfelelően a címlapra minden pontvadászat egy meghatározó játékosa került. A Premier League-ből a szerkesztők Fernando Torrest, a skót első vonalból az előző idény legjobbjának megszavazott, Celticben futballozó Aiden McGeadyt, míg a Champinshipből a QPR magyar válogatott irányítóját, Buzsáky Ákost választották.

Ez is bizonyítja, hogy az angol második vonal leendő meghatározó csapatának tarják a szakértők a Queen’s Park Rangerst, a gárda kulcsemberének, motorjának pedig a tavasszal már bizonyító magyar karmestert.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: buzsáky