Németh Krisztián: A fotózáshoz nem kell boka

A szerda esti, Sunderland elleni, reserve bajnoki meccsen kellett volna visszatérnie sérüléséből Németh Krisztiánnak, de sajnos nem fog. A San Marino elleni, győztes U21-es válogatott meccsen megsérült boka továbbra sem tökéletes, így még mindig pihentetnie kell a Liverpool magyarjának. Mindez nem csak a felnőtt kerethez tartozó és ott bemutatkozni vágyó Németh Krsiztiánnak fáj, hanem Gary Ablettnek is akinek biztosan hiányozni fog a Sunderland ellen Némó. Erre abból is lehet következtetni, hogy a reserve menedzsere a szerdai meccs előtt arról is beszélt a helyi sajtónak, hogy legutóbb ezt a meccset Németh Krisztiánnak köszönhetően nyerték meg, méghozzá egy fantasztikus átemelős góllal. A pepsifocin vezetett blogjában most erről is írt Krisztián.

Hát a Sunderland elleni meccs tényleg szép emlék a legutóbbi szezonból, de ez egy egészen másmilyen meccs lesz. Mindenki várja nagyon itt, mert nálunk is és az ellenfélnél is sokan játszanak vissza a nagycsapatból. Jó lett volna, ha én is ott lehetek, de sajnos a bokám még nem tökéletes.

Jobb híján szurkolok a csapatnak. Mint az első BL csoportmeccsen a Marseille ellen. Mondjuk azt is megérte nézni. Ilyen gólt, mint amilyet Gerrard rúgott nem mindennap lát az ember. Nem is értem, hogy tudta úgy elrúgni. Ha nem látta véletlenül valaki, feltétlenül nézze meg. Nem egy alap gól volt.

Mondjuk én már annak is örülnék most, ha rendesen tudnék futni, nemhogy gólt rúgni. A mai döntés szerint most két napig újra pihentetjük a bokámat és aztán folytatjuk az óvatos terhelést. Még jó, hogy a csapatfotózáshoz nem kell jó boka, ugyanis szóltak, hogy menjek a hivatalos öltönyömért és most lesz a fotózás is.

Így, találkozva újra a csapattal, még jobban fáj majd biztos, hogy nem lehetek velük a tréningeken és elszalasztok néhány kínálkozó alkalmat, mondjuk a Carling Cup-on, hogy tétmeccsen is bemutatkozhassak. Pedig ilyen hajtás mellet, mint amit a Manchester United elleni, a BL, meg a bajnoki meccsek jelentenek erre meg lett volna az esélyem most talán. Kár ezen rágódni, most marad a szobabicikli még pár napig aztán csak rendbe jövök lassan.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: németh