Gera: Öt vagy tíz góllal nem érem be

Mint ismeretes, Gera Zoltán hétvégén első bajnoki találatát jegyezte a Fulham mezében. Ebből az apropóból a londoni klub internetes oldala interjút közöl a magyar légióssal. Nemzeti együttesünk kapitánya a Bolton elleni bombára és a remek társakra alapozva nem érné be tíz góllal sem.Gera a Bolton ellen 2-1-re megnyert összecsapással kapcsolatban kiemelte, fontos, hogy a gárda nem vett vissza kétgólos előnye tudatában, hiszen a Leicester elleni kupameccsen erre majdnem ráfázott.

A magyar válogatott alapembere a Falusiak honlapjának elmondta, azért jött, hogy gólokat szerezzen, ha rajta múlik, tíz fölött termel majd a szezonban.

– Gólokat akarok rúgni. Nem ötöt vagy tízet, minden meccsen be akarok találni, annyiszor, ahányszor csak lehet – vázolta nagyra törő elképzeléseit Gera, aki nagyon meg van elégedve új csapattársaival.

– Andy Johnson nagyon gyors, remek párost alkotnak az erős és rendkívül technikás Bobby Zamorával. Könnyen meg tudjuk játszani őket, mert olvassák a játékot. Rajtuk kívül pedig még van két nagyon jó középső középpályásunk is Danny Murphy és Jimmy Bullard személyében, de tulajdonképpen minden posztért ketten állnak sorba. Nem túl bő a keretünk, de remek futballisták alkotják!

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: gera