Hajnalra az év meccse után az évtized meccse vár

Hajnal Tamás szombaton drámai derbit élt át a Dortmund színeiben a Schalke ellen, ma este pedig az UEFA Kupában is megméretheti magát. Az Udinese elleni párharc első összecsapása Jürgen Klopp mester szerint a gárda eddigi legnagyobb erőpróbája lesz, az évtized mérkőzése.

Hajnal Tamásék szombati hőstettétől hangos Dortmund, a szurkolóknak alaposan megjött az önbizalma, miután a kedvencek 0-3-ról álltak talpra a Schalke ellen a Bundesliga 4. fordulójában.

Ma azonban máris itt az újabb erőpróba, Jürgen Klopp vezetőedző szerint az Udinese elleni UEFA Kupa-találkozó sokkal fontosabb a legutóbbi csatánál.

– A Schalke ellen az év meccsét játszottuk, a mai az évtized meccse lesz – mondta a tréner a Bild című német bulvárlapnak, majd óva intette a szurkolókat az elbizakodottságtól.

– A héten az edzőközpontban már csak arról ment a vita, milyen különbséggel nyerünk. Aki azonban ismeri az ellenfelet, tudja, milyen erős is valójában. A Juve ellen csak hajszállal maradtak alul és Antonio di Natale személyében Olaszország egyik legjobb csatárát tudhatják soraikban.

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: hajnal