Németh Krisztiánt műteni kell

Több liverpooli specialistával történt egyeztetés után kiderült: Németh Krisztián bokáját meg kell műteni – értesült a pepsifoci.hu. Az U21-es válogatottban San Marino ellen megsérült támadó hosszú hetek óta bajlódott a sérült testrésszel, amely azóta sem javult. Hiába próbáltak ki különféle gyógymódokat, kiderült, hogy elkerülhetetlen az operáció. Így hétvégén kés alá fekszik a fiatal liverpooli csatár és legalább hathetes kényszerpihenőre kényszerül.

A mai nap folyamán két specialista is megvizsgálta Németh Krisztián sérült bokáját, sőt a liverpooli támadó holnap is részt vesz egy kontrollvizsgálaton, de immár 99%-os biztonsággal kijelenthető, hogy elkerülhetetlen a műtét. Az U21-es válogatott Üllői úti találkozóján megsérült csatáron legkorábban a hétvégén végzik majd el a beavatkozást, amelynek következtében legalább hat hetes kényszerpihenő következik majd. A hírről értesülve megkerestük Németh Krisztiánt is.

- Rendkívül szomorú vagyok – kezdte a pepsifoci.hu-nak Németh. – El akartam kerülni az operációt, de kiderült, hogy erre semmi esély sincsen. A legrosszabbkor jött ez a sérülés, mert ott voltam a tűz közelében. A nagycsapattal edzettem, most pedig minden kezdhetek majd elölről. Legalább kéthónapos pihenő következik, addig biztosan nem léphetek pályára. Egyelőre bele sem merek gondolni mi lesz velem...

Forrás és fotó: pepsifoci.hu

Címkék: németh