Bogdán: Már itthon várom a kalandot!

A vasárnap esti géppel Budapestre érkezett Bogdán Ádám a magyar válogatott újonca. A Bolton kapusa még ott volt Londonban a csapat West Ham elleni győzelmekor, ahol a Kalapácsosok otthonában győztek a Fehérek 3-1-re. Egyelőre itthon várja a gárda keddi, első összetartását.

Angliában, közelebbről pedig a Boltonnál is szokás, hogy a gárda három kapussal utazik az idegenbeli meccsekre, mert a szabály szerint, ha a bemelegítésnél megsérül a nevezettek egyike, akkor még van lehetőség a pótlásra. Bogdán Ádám éppen ezért ott ült a lelátón az Upton Parkban, ahol a 3-1-es győzelem után foglalhatta el helyét a Budapestre tartó gépen.

- Vasárnap este szállt le a gépem - mondta Bogdán a pepsifoci.hu-nak. – És már igencsak izgatottan készülődöm a keddi találkozóra. A barátnőm kinn maradt Angliában, csak én repültem haza, mert úgysem nagyon tudnánk találkozni a feszített tempó miatt. Koemanról idáig sok jót hallottam, de majd holnap kiderül, hogy milyen ember is testközelből. Számomra egyelőre óriási élmény, hogy a nemzeti csapat keretével készülhetek. Bővebbet majd a találkozó után tudok csak mondani!

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: bogdán