Hajnal a Bundesliga három legjobb igazolása között

Újabb nagy elismerést zsebelt be Hajnal Tamás, a Dortmund irányítója. A magyar válogatott futballista az egyik internetes oldal szavazásán bekerült a Bundesliga öt legnagyobb nyári fogása közé, jelenleg pedig a szurkolók voksai alapján a dobogón állomásozik.

Hajnal a nyári holtszezonban tette át székhelyét a KSC-től Dortmundba, és az eddig eltelt hónapokban máris a szurkolók egyik nagy kedvencévé vált. Nem csak a sárga-feketék szimpatizánsai között örvend a játékmester nagy népszerűségnek – erről tanúskodik a bundesliga.de internetes oldal szavazásának állása.

Az egyik legjelentősebb német futballportál arról kérdezi olvasóit, kit tartanak az idei nyár legnagyobb fogásának az átigazolási piacon, légiósunk pedig jelenleg dobogós helyet foglal el. Hajnal nem akármilyen társaságba került, a jelöltek a következők: a magyar mellett a német válogatott Patrick Helmesre, a horvátokkal az Eb-t megjárt Mladen Petricre, a portugál válogatott Petit-re valamint Dzsudzsákék korábbi sztárjára, Jefferson Farfánra voksolhatnak az olvasók.

Különösen értékes válogatott középpályásunk jelenleg elfoglalt harmadik helye: Hajnalt csak a Bundesliga góllövőlistáját vezető leverkuseni Helmes, és a Hamburgba költözése óta csaknem minden bajnoki és kupameccsen eredményes Petric tudja hajszállal megelőzni, miközben a luzitán klasszis, és Dél-Amerika egyik legnagyobb tehetsége csak a magyar futballista hátát nézi.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: hajnal