Gerától gólokat vár a Fulham edzője

Roy Hodgson menedzser természetesen nem örül a Fulham kevés szerzett góljának, de különösebben nem aggódik emiatt. A tréner úgy véli, csapatában sok az olyan rendkívül gólveszélyes futballista, mint Gera Zoltán, így hamarosan beindul majd a londoni gólgyár.

A Fulham a hétvégén gólnélküli döntetlent ért el hazai pályán a Sunderland ellen, így hét meccs alatt összesen öt gólt szorgoskodott össze, aminek következtében jelenleg az alsóház tagja.

A Falusiak menedzsere nem aggódik a gólínség miatt, bízik futballistáiban, akik közül szerinte többekben is bármikor benne van egy találat.

– Természetesen nem örülök a kevés szerzett gólnak, de bízom a fiúkban. Andy Johnsonnal és Bobby Zamorával a csatársorban, na meg persze Gera Zoltánnal, Simon Davies-szel, és nem utolsó sorban Jimmy Bullarddal a középpályán rengeteg gól van a csapatban. A Sunderland elleni csatát megelőzően 14 játékosom is a válogatottnál járt, ez örvendetes, ugyanakkor nem túl szerencsés a bajnokság szempontjából – mondta az egyik angol lapnak a rutinos szakember.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: gera