Magyar hős a Bundesligában

A hannoveri szurkolók 35 százaléka szerint Huszti Szabolcs volt a csapat legjobbja a Hoffenheim elleni szombati bajnoki meccsen. Bár a Hannover hazai pályán 5-2-re kikapott Lőw Zsolt együttesétől, Huszti teljesítményére nem lehetett panasz, hiszen mindkét hannoveri találat a magyar légiós átadásából született.

Ezek után nem is csoda, hogy a hannoveriek honlapjának szavazásán a drukkerek voksainak 35 százalékát begyűjtve Huszti végzett az első helyen. A magyar válogatott futballista összetettben is remekül áll, hiszen a kapus Robert Enke mögött a második helyet foglalja el.

Enke eddig 13 pontot gyűjtött, Husztinak 9 pontja van, a Bayern Münchentől szerződtetett támadó, Jan Schlaudraff a harmadik 7 ponttal. Minden bajnoki után a szavazás nyertese 3, második helyezettje 2, a harmadik pedig 1 pontot kap. A szezon végén megválasztják a drukkerek voksai alapján az év futballistáját is.

A magyar játékos népszerűségét mutatja, hogy az amerikai Steve Cherundolóval szerdán este 18 és 19 óra között ketten osztanak autogramokat a Hannover hivatalos ajándékboltjában az AWD Aréna közvetlen közelében.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: huszti