Husztit a Bolton vinné, de a Sevilla és a Celtic is figyeli

Újabb átigazolási hír látott napvilágot Huszti Szabolcs kapcsán. Az észak-írek ellen a mezőny egyik, ha nem a legjobb teljesítményét nyújtó hannoveri szélső angol lapértesülések szerint felkeltette a Bolton Wanderers érdeklődését is, melynek játékos megfigyelője a helyszínen tekintette meg a Hannover villámléptű szélsőjének játékát. A lap szerint Huszti iránt már olyan klubok is érdeklődnek, mint a Sevilla, a Celtic, vagy az Everton.

A Daily Mail szerint Huszti játékát élőben tekintette meg Alan Harper, a Bolton Wanderers játékos megfigyelője. A szakember nem az egyetlen volt, aki élőben tekintette meg Huszti játékát, hiszen az FA Kupa címvédője, a Portsmouth is küldött megfigyelőt a szélső miatt Belfastba.

A Daily Mail szerint a Wanderers képviselőinek tetszését elnyerte a hannoveri légiós játéka, ezek után pedig úgy tűnik, hogy a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Wanderers élénk érdeklődést mutat Huszti iránt, akinek a szezon végéig van szerződése Hannoverben, ám a kontraktus meghosszabbításáról szóló tárgyalások régóta megszakadtak a klub és a játékos között, hiszen a felek hosszú idő óta nem tudnak dűlőre jutni.

A Bolton érdeklődése egyébként nem új keletű Husztival kapcsolatban, hiszen a Dánia elleni vb-selejtezőn Budapesten járt Gary Megson, a Wanderers menedzsere, aki már akkor is az ő játéka miatt érkezett Budapestre. Megson akkor is nagyon elégedett volt a szélsővel, aki bár nagy ziccerben hibázott, mégis a egyik legjobb teljesítményét nyújtotta.

A Daily Mail szerint azonban nem a Bolton az egyetlen klub, amelynek Huszti felkeltette a figyelmét, hanem a korábbi kétszeres UEFA Kupa-győztes Sevilla, a Celtic és az Everton is figyelemmel követi a hannoveri középpályás teljesítményét.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: huszti