Kádár a Chelsea ellen a Newcastle keretében!

Hatalmas öröm érte Kádár Tamást. A pepsifoci.hu információi szerint ugyanis a fiatal védő tagja lett a Newcastle Chelsea ellen készülő keretének. Szerencsés esetében akár a kispadra is leülhet a tehetséges védő.

A Pepsifovi úgy tudja, a Newcastle pénteki edzésén megsérült Geremi, de a védelemből Steven Taylor is a maródiak listáján szerepel, így került előtérbe Kádár „behívása”.

Joe Kinnear menedzser nemrégiben jelezte a mindössze 18 esztendős magyar védőnek, hogy tagja a Chelsea ellen készülő keretnek. Kádárra eredetileg más feladatok vártak volna a hétvégén, hiszen előbb az akadémiai, majd a reserve csapatban játszott volna bajnokit, ám a sors közbeszólt.

A pepsifoci.hu elérte Kádár Tamást, aki épp taxiban ülve sietett haza, hogy becsomagoljon a londoni túrára.

- Igaz a hír - erősítette meg az információt honlapunknak az ex-zalaegerszegi Kádár. - Épp hazafelé tartok, ugyanis az edzés után szóltak, hogy legfeljebb egy óra erejéig menjek haza, mert azonnal vissza kell térnem. A csapat ugyanis útra kel Londonba, ahol szombaton délután a Chelsea ellen lépünk pályára. Nagyon örülök annak, hogy ott lehetek a keretben, és nem akarom elkiabálni, de talán a kispadra is leülhetek majd.
Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: kádár