Kádárt vesztes meccs után is dicséri a Newcastle edzője


Újabb mérkőzésen van túl a Kádár Tamást is soraiban tudó Newcastle United reserve együttese. A Szarkák fakója ezúttal az Evertonnal találkozott, és 1-0-ra kikapott a több első csapathoz tartozó játékost is szerepeltető Liverpooliaktól. Richard Money, a Newcastle edzője azonban a vereség ellenére elégedett volt, és főleg a Kádár vezette védelmet emelte ki.

A találkozó után Richard Money a vereség ellenére dicsérte csapatát különös tekintettel a Kádárral remeklő védelemre.

- Nem szeretek veszíteni, de a csapat teljesítményével elégedett vagyok. Remekül helytálltak a fiúk az Everton ellen. Figyelembe kell venni, hogy a védelem nagyon fiatal, de Kádárék megmutatták, milyen remek teljesítményre képesek – nyilatkozott elégedetten a Szarkák edzője.

Kádár Tamás a pepsifoci.hu megkeresésére a következőképpen értékelte a mérkőzést és saját teljesítményét.

- Jól esnek a dicsérő szavak. Az edzőnk ugyanezt elmondta a meccs után az öltözőben is. Tényleg egy nagyon erős Everton ellen játszottunk, és szerintem jól ment a csapatnak is, meg nekem is. A sérülésemet már egyáltalán nem érzem, a lábam rendben van, és érzem, hogy nagyon jót tettek az erősítőteremben eltöltött órák, mert belső védőként is fel tudom venni a versenyt a felnőtt, kifejezetten jól felépítésű csatárokkal. Nagyon sok fejpárbaj volt, és a többségéből győztesen jöttem ki, sőt az Everton kapuja előtt is volt két csúsztatott fejesem, igaz egyikből sem lett gól. Most már rendszeresen edzek a felnőtt csapattal, így volt ez a meccs előtti napon is, azaz nem voltam igazán pihent, de ehhez már kezdek hozzászokni. Bírni kell a gyűrődést így is, mert az edzők szerint így lehet hozzászokni ahhoz, ami majd a Premier League-ben vár rám – mondta Kádár a pepsifoci.hu-nak.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: kádár