Torghelle edzője: Sanyi újra le fog csapni!

A Bundesliga II első fordulóiban futószalagon szállította a gólokat Torghelle Sándor az Augsburgban Szabics Imre oldalán. Amióta nem honfitársa kap bizalmat mellette a kezdőcsapatban, a csatár egyszer sem volt eredményes, edzője azonban biztos benne, válogatott támadónk hamarosan újra lecsap.

Torghelle Sándor a német második vonal első nyolc fordulójában ötször volt eredményes, azóta viszont hat meccse gólképtelen klubja színeiben. A válogatottban az utóbbi három meccsén betaláló csatár góltermésének elapadása érdekes módon egybe esik azzal, amikor Szabics Imre helyett Michael Thurknak szavazott bizalmat az edző a kezdő tizenegyben.

Az északírek elleni első találat szerzője a Bildnek elmondta, nagyon jól megértette magát honfitársával, sajnálja, hogy nem ő az ékpárja, de az új társsal is boldogulni fog.

– Nagyon szeretek Imrével együtt játszani, nagyon jól megértjük egymást a pályán. Ugyanakkor Michael Thurk is remek futballista, neki is megvannak a maga előnyei, és persze a legfontosabb, hogy menjen vele a csapatnak, ami jelen pillanatban megvan – nyilatkozta Torghelle, akit Holger Fach tréner is támogatásáról biztosított.

– Valóban régen rúgott már gólt, de biztos vagyok benne, hogy Sándor hamarosan újra lecsap majd – adott hangot optimizmusának a szakember.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: torghelle