Juhász Dzsudzsákék helyett inkább Angliába menne

Mint arról korábban beszámoltunk, Juhász Roland több európai klub érdeklődését is felkeltette. Legutóbb a Fiorentina tapogatózásáról lehetett hallani, ám a jelek szerint az Anderlecht védőjének egyik legkitartóbb kérője a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató PSV Eindhoven lehet. A remek képességű védő azonban elmondása szerint inkább Angliában, vagy Németországban játszana legszívesebben.

- A hírek szerint a PSV elég élénken érdeklődik a 25 éves középső védőért, Juhász számára azonban nem igazán vonzó a holland pontvadászat.

– A holland bajnokság talán valamivel erősebb, mint a belga, de számomra az angol, vagy a német liga lenne a legmegfelelőbb, ez a kettő illik a legjobban a játékstílusomhoz – mondta Juhász a Het Laatste Nieuws-nek.

A PSV érdeklődése azonban nem véletlen, hiszen az eindhovenieket az a Huub Stevens irányítja jelenleg, aki Juhász elmondása szerint már korábban is kinézte magának a magyar védőt.

– 2005-ben háromszor is feltérképezte a játékomat, és kétszer találkoztam is vele. Akkoriban ő még a Roda edzője volt, én pedig az Anderlechtet választottam – folytatta a válogatott alappillére.

A 25 éves bekk azonban a fokozott érdeklődés ellenére nem foglalkozik a jövőjével, csak az Anderlechtre koncentrál.

– Jelenleg nem foglalkozom a jövőmmel, a szezon közbeni dolgok foglalják le a gondolataimat. Most csak az Anderlechttel hátralévő négy meccsre gondolok, aztán majd meglátjuk – fejezte be mondandóját a lila-fehér klub egyik legnagyobb erőssége.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: juhász