Babos remeklése is kevés volt a NEC-nek a Tottenham ellen


Babos Gáborral a kapujában fogadta a NEC Nijmegen csapata, a Tottenham Hotspurt az UEFA-kupa csoportkörének harmadik fordulójában. Az egyik legjobb formában lévő angol csapat O’Hara 14. percben szerzett góljával győzött, a magyar kapus teljesítményét nem érheti kritika, hiszen csapata egyik legjobbja volt a mérkőzésen. Nagy meglepetésre Isztambulban győzött a Metaliszt Harkov, míg a Schalke otthon kapott ki a Manchester Citytől.

- Kiváló teljesítményt nyújtott Babos Gábor a Nijmegen kapujában, de ez sem volt elég, hogy a holland csapat bravúrt érjen el. Harry Redknapp Tottenhamje továbbra is kiváló formában játszik, ezúttal O’Hara 14. percben szerzett góljával győztek, aki egy baloldali beadást továbbított a hálóba.

A hazaiaktól elsősorban van Beukering és Kabir veszélyeztetett, de Babost is többször tették próbára az angol csapat játékosai, a válogatott rutinos hálóőre azonban állta a sarat, és jó pár nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy a Tottenham ne lőhessen több gólt a De Goffertben.

D-csoport:
NEC - Tottenham 0-1 (O’Hara 14.)

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: babos