Huszti útja megabüntetéseken át vezethet a Celtichez


Könnyen lehet, hogy eldőlt Huszti Szabolcs sorsa. A Celtic edzője és egyik legnagyobb sztárja között végérvényesen elmérgesedni látszik a viszony, ráadásul az ír Aiden McGeady épp a hannoveri Huszti számára fenntartott balszélső posztján futballozik, vagyis inkább futballozik - még. Gordon Strachan, a Kelták menedzsere büntetett, a balhés játékos meg tiltakozik.

A mester és tanítványa a Hearts elleni iksz után kapott össze az öltözőben és a hírek szerint McGeady olyan stílusban beszélt Strachannel, amit a Manchester United egykori játékosa nem tűrt tovább és megbüntette a tiszteletlen balszélsőt. Az ír válogatott két heti fizetését lesz kénytelen befizetni a klub kasszájába, ami ismerve a brit sztárfocisták fizetését, nem két penny lesz. Ráadásul a remek bal lábbal megáldott középpályás hosszú ideig csak a falat rugdoshatja dühében, mivel két hétig nem látogathatja a Celtic edzéseit. A futballista egyébként képviselője útján máris jelezte: fellebbezni fog az edzői bünti miatt, mivel igazságtalannak tartja azt.

A nagy összeveszés tovább erősíti azokat a híreket, miszerint a skót óriásklub szerződtetni kívánja Huszti Szabolcsot, a Hannover magyar játékosát. A kétkedők eddig épp McGeady miatt fejezték ki aggályaikat a korábbi ferencvárosi játékos újabb zöld-fehérbe öltözése okán, de a szélső elmérgesedett viszonya a rőt mesterrel előrevetíti McGeady eligazolását, így megnyílhat az út Huszti előtt.

Aidan McGeady-t ráadásul tárt karokkal várja Alex Ferguson, a Manchester United mestere, aki már régóta fűzi egykori tanítványát, Strachant, hogy engedje a Vörös Ördögökhöz játékosát. Ha McGeady megy is a BL-győzteshez, az biztos, hogy most nem kapna ajánlólevelet edzőjétől...

Forrás és fotó: http://pepsifoci.hu/

Címkék: huszti