Gera nélkül tréfálta meg a sztárcsapatot a Fulham

Nagy bravúrt hajtott végre a sérült Gera Zoltánt nélkülöző Fulham az angol bajnokságban. A londoni csapat sokáig vezetett, végül Clint Dempsey duplájával 2-2-es döntetlent játszott a Chelsea együttesével a városi rangadón. A Sunderland 3-0-ra kikapott az Everton otthonában, Fülöp Márton végigvédte a találkozót.

A Fulham hamar vezetéshez jutott a Chelsea ellen. A vádlisérüléssel bajlódó Gera Zoltán nélkül felálló hazaiak Clinton Dempsey találatával jutottak előnyhöz a 10. percben. A Chelsea a második félidő elejére kapta össze magát, és úgy tűnt sikerül megnyernie a mérkőzést: Frank Lampard először az 50. percben, majd a 76. percben volt eredményes, vezetéshez juttatva ezzel a kékeket. A Fulham azonban meg tudott újulni, és a 90. percben Dempsey második góljával beállította a bravúrt jelentő 2-2-es végeredményt.

Nem sikerült a pontszerzés Fülöp Márton együttesének. Már nem is meglepetés, hogy Ricky Sbargia a magyar kapusnak szavazott bizalmat az Everton otthonában rendezett meccsen, a Sunderland azonban ezúttal nem tudta megszorongatni a liverpooli csapatot. Artera duplájával fél óra alatt eldőlt a találkozó, a 83. percben Gosling növelte háromra a hazaiak előnyét. Fülöp magabiztosan védett, a gólokról nem tehetett.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: gera, fülöp