Lisztes szerződést kaphat Rostockban


Mint ahogy arról korábban a www.pepsifoci.hu beszámolt, Lisztes Krisztián a Bundesliga 2-es Hansa Rostock együttesénél szerepel próbajátékon. A jelek szerint a 32 éves irányító középpályás teljesítménye meggyőzte a kikötővárosiak szakmai stábját, ugyanis a klub hivatalos honlapja szerint Lisztes közel került ahhoz, hogy az elkövetkező fél évet a Rostock csapatában töltse.

A Hansa legutóbbi, FC Schönberg elleni felkészülési meccsén Lisztes is pályára lépett, és bár csak félórányi játéklehetőséget kapott, úgy tűnik, ennyi idő alatt is sikerült meggyőznie a Rostockiak szakmai stábját.

Dieter Eilts, a kék-fehérek vezetőedzője, aki nem mellesleg Lisztes csapattársa volt a Werder Bremenben, elismerően beszélt a magyar irányítóról, és elmondta, örömmel venné, ha a következő fél évben Lisztes náluk játszana.

- Nagyon örülnénk, ha a következő fél évben játszana, tapasztalatával és játéktudásával sokat segíthetne nekünk céljaink elérésében – nyilatkozta Eilts a Hansa hivatalos honlapján. A tárgyalásk mindenesetre már zajlanak a felek között, és Lisztes hétfőn az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton is átesik majd, sorsáról pedig várhatóan azután döntenek majd.

Forrás és fotó: www.pepsifoci.hu

Címkék: lisztes