Husztiért egy utolsó rohamra indul a Hannover

Újabb jelét adta a Hannover, hogy komolyan gondolja a gárda legjobbjának, Huszti Szabolcsnak a megtartását. A vezetőedző és az elnök egybehangzóan állítják, reális az esély arra, hogy a légiós hosszabít, ezért az edzőtáborban még egyszer leülnek vele tárgyalni.

Mint ismeretes, Husztit több neves európai klubbal is hírbe hozták, közülük a Celtic érdeklődése tűnt a legkomolyabbnak, a skótok súlyos eurómilliókat sem sajnálnának a nyáron ingyen elvihető labdarúgóért.

A Hannover a folyamatosan felröppenő sajtóhírek ellenére mindvégig kötötte az ebet a karóhoz, az illetékesek folyamatosan hangoztatták, eszük ágában sincsen a télen áruba bocsájtani a szélsőt. Bár egyes szakírók szerint Husztit szinte lehetetlen lesz megtartani, a 96 edzője és elnöke még bízik a szerződéshosszabbításban, ezért az edzőtáborban és azt követően újra tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

– Egyáltalán nincs lefutva a dolog, még versenyben vagyunk, úgyhogy újra beszélni fogunk Szabival – mondta Dieter Hecking vezetőedző a Bildnek.

Martin Kind, a klub első embere pedig hozzátette, a nyáron a magyar elé tett ajánlaton nem kívánnak javítani.

– Az edzőtábor után én is leülök vele, fontos játékos, meg szeretnénk tartani. A nyári ajánlat továbbra is áll.

Forrás: www.pepsifoci.hu

Címkék: huszti